tudnivalók - ételrendelés, diétás ételek, diétás étrend

  • szállítás: hétfőtől-péntekig 8:00-14:00-ig.
  • áraink tartalmazzák az áfát és a szállítás költségeit
  • az ebédrendelés minimális értéke 600 Ft/nap
  • Ebédrendelésre, illetve lemondásra a szállítást megelõzõ nap 14 óráig van lehetõség. Következõ heti rendelést vasárnap 14 óráig fogadunk, de kérjük ebédrendelését lehetõleg a tárgyhetet megelõzõ hét péntekig juttassa el hozzánk, interneten, faxon vagy a területi képviselõn keresztül.
  • új megrendelés esetén fizetés az elsõ szállítási napon
  • Igény esetén mikrohullámú sütõ használatot biztosítunk, amennyiben a rendelés értéke rendszeresen meghaladja a heti 8000 forintot.
  • Étkezési jegyeket elfogadunk (Erzsébet Utalvány Plusz kártya (elfogadás kizárólag POS terminálon keresztül szállítóinknál), TICKET RESTAURANT (hideg, meleg) és OTP Cafeteria kártya).
  • Szolgáltatási területünk:: a nagyobb városok országosan, részletes településlista weboldalunkon

Élelmiszerbiztonság:

Élelmiszer üzemünk Európai Uniós regisztrációs számmal rendelkezik, a higiéniai- illetve élelmiszer-biztonság rendkívül magas. Az elõírások betartásának ellenõrzését üzemünkben Dr. Zentai János élelmiszerbiztonsági szakember végzi. Termékeinket, a fõzést és a forró tálalást követõen rövid idõ alatt lehûtjük +2 C-ra és a szállítás is ezen a hõmérsékleten történik, zárt hûtõláncon keresztül. Ételeink nem tartalmaznak tartósítószert.

Az étel tárolása és melegítése


A kiszállított ételt a kézhezvételt követõ 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módja, kérjük, tárolja azt hûtõben, fogyasztása a rendelést követõ napig ajánlott. Az ételtároló doboz a zárófólia eltávolítása után mikrohullámú sütõben való melegítésre alkalmas.

Ételeink tálalási mennyisége

levesek: 4,5-5 dl
fõzelékek: 4 dl + feltét
fõzelékek feltét nélkül: 5 dl
egytálételek kb: 40 - 45 dkg
húsok sütve: 8-14 dkg
köretek: 20-25 dkg
mártások: 1-2,5 dl
sütemények: 10-15 dkg
savanyúságok: 12 dkg
zóna (kis) adagok: kb 28 dkg


Diétás ételek a diétás étrendhez. Ha fogyókúrázik, vagy egészségügyi okokból diétás étrend kialakítása szükséges, vegye igénybe ételrendelés és ebéd házhozszállítás szolgáltatásunkat! Fogyókúrás ételek és fogyókúrás étrend Katus Attila ajánlásával!


Kártyás fizetési lehetoségek:
- Bankkártyával online
Tájékoztató a fizetéshez bankkártyával

- MKB SZÉP KÁRTYA
- OTP SZÉP KÁRTYA
- K&H SZÉP KÁRTYA
- Erzsébet Utalvány Plusz kártya (elfogadás kizárólag POS terminálon keresztül szállítóinknál)
- Ticket Restaurant kártya

Papír alapú fizetési lehetoségek:
- ERZSÉBET UTALVÁNY
- Posta Paletta utalvány
- Ticket Restaurant utalvány

Garancia

Vitálkonyha pénzvisszafizetési garancia, az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtti napon 14 óráig (hétvégén is) lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen, faxon, interneten keresztül -vagy munkanapokon telefonon- előző nap 14 óráig. Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül, amennyiben jelzi ezt szállítókollégánknál vagy a megadott emailcímeken. Ha a megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni. (SZÉP kártya esetében csak az utóbbira van lehetőség!)

Reklamáció és jótállás

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagoláson, amely szállítás során következett be, kérjük, okvetlen hívja fel ügyfélszolgálatunkat, megtesszük a szükséges és gyors lépéseket, illetve amennyiben alkalmunk van rá, orvosoljuk a hibát! A sérült ételt kérjük, következő munkanapon juttassa vissza szállító kollégánkkal, és a kifizetett étel árát jóváírjuk (azaz egy későbbi rendelés során felhasználható), vagy kifizetjük készpénzben. (SZÉP kártyás fizetés esetén csak levásárlás lehetséges!)

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címen nyújthat be: info@vitalkonyha.hu

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek erdményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.