Egyszerűsítse életét és rendeljen Vitál menüt minden nap. Így a napi 3 főétkezés során már közelebb lépett az egészséges élet felé. Tartsa be Katus Attila ajánlatait és érezze jól magát minden nap!

"A Vitál Konyhával való együttműködésem során arra törekedtem, hogy az ország egyik legkorszerűbb konyhájában, egészségtudatos ételekkel nyújtsunk kiváló alternatívát a minőségi étel házhoz szállítás területén. Mindvégig fontosnak tartottuk azt a szempontot, hogy finom és egészséges ételeket készítsünk, melyek hozzájárulnak az egészséges étkezési szokások kialakításához, az emésztőrendszer egészségének fenntartásához, valamint a testsúly szabályozásához. Ételeink rendszeres fogyasztásával nagy lépést tehet az egészséges életmód felé." – mondja Katus Attila, aki az egészséges ételrendelés mintájaként tartja számon a Vitál Konyhát.

Nagyon fontos, hogy a főzés során azokat az alapanyagokat alkalmazzuk, melyek segítenek termékeink szénhidráttartalmát alacsonyan tartani. Így a Vitál Konyha nem használ kristálycukrot, ételeit Steviával édesíti, mivel nincs kalóriatartalma és a glikémiás indexe is 0. Tehát egészségünk és optimális alkatunk megőrzésében is segítenek a kalóriaszegény ételek! A Vitál konyha ajánlata: fogyókúrás reggeli és diétás vacsora, azaz egyszerű, könnyű ételek egész nap, az ebéd házhoz szállítás pedig ki ne maradjon a felsorolásból!

A Vitál Konyha termékeihez kizárólag szénhidrátszegény tésztát használ. A tésztákat, illetve a lisztből készült termékeket (pl: galuska) alacsony glikémiás index jellemzi, jóllakottságot okoznak, magas rost- illetve fehérjetartalmúak. Ezzel segítik a fogyókúrás étrendet, illetve jól beilleszthetőek a cukorbetegek étrendjébe is. Ételeink minimális zsiradék hozzáadásával készülnek, a diétás étrend jegyében.

A Katus Attila ihlette egészséges ételek listája tehát a Vitál Konyhánál:

Levesek finomított cukor, illetve mesterséges édesítőszer nélkül, csökkentett zsír- és szénhidrát tartalommal.

Főzelékek speciális sűrítési eljárással "saját anyaggal" sűrítve, minimális szénhidrátszegény liszt felhasználásával, zsiradék hozzáadása nélkül. Alacsony energiatartalommal, rosttartalommal megáldva, karakteres ízvilággal, egészségesen.

Főételek minimum 30%-kal csökkentett szénhidrát- és zsírtartalommal, hozzáadott cukor nélkül, minimális zsiradékkal, rostokban gazdagon.

Desszertek szénhidrát szegény liszttel, természetes módon édesítik meg a hétköznapjait.

Próbálja ki Ön is egészséges ételeinket, ebédrendelés és étel házhoz szállítás szolgáltatásunkat. Rendeljen diétás ételeinkből, Katus Attila ajánlásával!