Aloldal fejléckép

Tudnivalók

Fontos információk

  • Szállítás: hétfőtől-péntekig 8:00-14:00-ig.
  • Áraink tartalmazzák az áfát és a szállítás költségeit
  • Az ebédrendelés minimális értéke 800 Ft/nap
  • Ebédrendelésre, illetve lemondásra a szállítás előtt 2 nappal 16 óráig van lehetőség. Következő heti rendelést szombat 16 óráig fogadunk, de kérjük ebédrendelését lehetőleg a tárgyhetet megelőző hét péntekig juttassa el hozzánk, interneten vagy a területi képviselőn keresztül.
  • Új megrendelés esetén fizetés az első szállítási napon
  • Étkezési jegyeket elfogadunk (Edenred).
  • Szolgáltatási területünk: a nagyobb városok országosan, részletes településlista weboldalunkon

Élelmiszerbiztonság

Élelmiszer üzemünk Európai Uniós regisztrációs számmal rendelkezik, a higiéniai- illetve élelmiszer-biztonság rendkívül magas. Az előírások betartásának ellenőrzését üzemünkben Dr. Zentai János élelmiszerbiztonsági szakember végzi. Termékeinket, a főzést és a forró tálalást követően rövid idő alatt lehűtjük +2 C-ra és a szállítás is ezen a hőmérsékleten történik, zárt hűtőláncon keresztül. Ételeink nem tartalmaznak tartósítószert.

Az étel tárolása és melegítése

A kiszállított ételt a kézhezvételt követő 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módja, kérjük, tárolja azt hűtőben, fogyasztása a rendelést követő napig ajánlott. Az ételtároló doboz a zárófólia eltávolítása után mikrohullámú sütőben való melegítésre alkalmas.

Ételeink tálalási mennyisége

Levesek 4,5-5 dl
Főzelékek 4 dl + feltét
Főzelékek feltét nélkül 5 dl
Egytálételek 40-45 dkg
Húsok sütve 8-14 dkg
Köretek 20-25 dkg
Mártások 1-2,5 dl
Sütemények 10-15 dkg
Savanyúságok 12 dkg
Zóna (kis) adagok kb. 28 dkg

Diétás ételek a diétás étrendhez. Ha fogyókúrázik, vagy egészségügyi okokból diétás étrend kialakítása szükséges, vegye igénybe ételrendelés és ebéd házhozszállítás szolgáltatásunkat! Fogyókúrás ételek és fogyókúrás étrend Katus Attila ajánlásával!

Garancia

Vitálkonyha pénzvisszafizetési garancia, az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtt 2 nappal 16 óráig (hétvégén is) lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen,  interneten keresztül -vagy munkanapokon telefonon- kiszállítás előtt két nappal 16 óráig. Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül, amennyiben jelzi ezt szállítókollégánknál vagy a megadott emailcímeken. Ha a megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni. (SZÉP kártya esetében csak az utóbbira van lehetőség!)

Reklamáció és jótállás

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagoláson, amely szállítás során következett be, kérjük, okvetlen hívja fel ügyfélszolgálatunkat, megtesszük a szükséges és gyors lépéseket, illetve amennyiben alkalmunk van rá, orvosoljuk a hibát! A sérült ételt kérjük, következő munkanapon juttassa vissza szállító kollégánkkal, és a kifizetett étel árát jóváírjuk (azaz egy későbbi rendelés során felhasználható), vagy kifizetjük készpénzben. (SZÉP kártyás fizetés esetén csak levásárlás lehetséges!)

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címen nyújthat be: info@vitalkonyha.hu

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek erdményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.

Fizetési lehetőségek

OTP szép kártyaOTP SZÉP KÁRTYÁVAL
online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen)

MKB szép kártyaMKB SZÉP KÁRTYÁVAL
online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen)

K&H szép kártyaK&H SZÉP KÁRTYÁVAL
online és POS terminálon keresztül a szállítónál (POS terminállal kizárólag Budapesten és egyes agglomerációs területen)

BankkártyaBankkártyás fizetés